nazaj na prvo stran

Trim steza
je bila uporabljena že od leta 1974. V letu 2000 je TD Radenci stezo v celoti obnovilo z namenom, da bi zagotovili primerne pogoje za rekreacijo gostov in občanov v naravnem okolju. Z različnimi vajami in preprostimi vadbenimi pripomočki se je na stezi moč povečati telesno vzdržljivost in splošno počutje. Trim steza je locirana v južnem delu Radencev in je dolga približno 3 km. Na stezi je možno opraviti 15 razgibalnih vaj različnih težavnostnih stopenj. Steza poteka v glavnem v naravnem okolju, deloma po makadamski poti, deloma po asfaltirani ulici, pretežno pa po tipični gozdni kolovozni poti, ki je povsem naravna.
Razdalja oz. dolžina steze: 3 km ali 2,2 km. Čas počasne hoje: cca 1 uro.

Več informacij:
PowerPoint datoteka ~ 1Mb
Flash predstavitev ~ 0.5Mb

Cooperjev test
je vključen v okviru Trim steze in predstavlja sodobno metodo aerobnega treniranja za zdravje ter za razvoj in ohranjanje splošne telesne sposobnosti, S tem načinom treniranja krepite predvsem dihala, srce in ožilje.

Več informacij:
PowerPoint datoteka ~ 1Mb
Flash predstavitev ~ 0.6Mb

Maraton treh src

Pot ob Muri
Sprehajalna pot Radenci - Hrastje Mota ob strugi reke Mure. Pretežno neokrnjena narava, s posebno floro in favno.

Pot med vrelci življenja

- spletna stran: RADENSKA POT

- KARTA

Gozd zaljubljenih dreves (v izdelavi)

Otroško igrišče "Mukica"

Turistično društvo Radenci je s pomočjo Občine Radenci in Term Radenci v mesecu juniju 2005 predalo svojemu namenu otroško igrišče "Mukica".